POGOSTA VPRAŠANJA

  • Domov
  • Pogosta vprašanja

Odgovarjamo na vaša …

Pogosto zastavljena vprašanja

Naša storitev poteka tako, da nam najprej zaupate vaše želje glede praznjenja in kako vam pri tem lahko pomagamo. To lahko opravimo preko telefonskega pogovora ali preko emaila. Potem se dogovorimo za ogled ali nam pošljete slike ali posnetek, da za vas pripravimo ponudbo. Po potrditvi ponudbe in podpisu pogodbe se dogovorimo za točen termin izvedbe.
Ponudbo vam sestavimo po ogledu ter dogovoru. Lahko nam pošljete tudi slike ali posnetek ter na podlagi gradiva pripravimo ponudbo.
Cena je odvisna od več dejavnikov. Upoštevati moramo lokacijo, dostop, stopnišče ali dvigalo, količino in vrsto odpadka oziroma stvari za odvoz ter časovni dejavnik. Vse to nas pripelje do končne cene katera je fiksna in ni dodatnih stroškov.
Našo storitev opravljamo po celi Sloveniji. Izjemoma tudi v tujini.
Čas izpraznitve je odvisen od velikosti nepremičnine, količine, lokacije, nadstropja in vrste odpadkov. Po ogledu in dani ponudbi vam tudi povemo okvirni čas, ki ga bomo potrebovali, da opravimo storitev.
Če želite praznitev na določen termin, je željeno, da sporočite termin čim prej oziroma vsaj teden dni vnaprej. Ob nujnih primerih in hitrih akcijah ter prostem terminu pa vam lahko priskočimo na pomoč tudi v naslednjem dnevu.
Naša storitev praznjenja je plačljiva in je ne opravljamo v zameno za materialne stvari. Za vse stvari, ki jih želite podariti, poskrbimo, da pridejo v prave roke.
Vsak izdelek ocenjujemo posamično in presodimo, če je primeren za ponovno uporabo. Če je, ga podarimo ali obnovimo. Oblačila, posteljnino, belo tehniko in ostalo blago podarimo socialno ogroženim ljudem ali preprosto družinam, posameznikom, zavodom in društvom, ki se razveselijo predmetov in jim s tem olajšamo finančno breme. Sodelujemo z humanitarnimi podjetji Humanitarček, Društvo pomagajmo slovenskim otrokom, Rdeči križ, Kralji ulice, Center Iris in še mnogimi, ki nam pomagajo pri iskanju in priporočilih, da gredo predmeti in pohištvo v prave roke.
Seveda, nepremičnino izpraznemo tudi brez vaše prisotnosti. Vse, kar potrebujemo od vas, so jasna navodila, dogovor in podpisana pogodba. Vse ostalo lahko prepustite nam. Po opravljenem delu vas pokličemo, da naredimo skupaj ogled ali pa vam pošljemo slike izpraznjenih prostorov v potrditev.
Po potrditvi ponudbe sledi podpis pogodbe z vaše in naše strani. Ta ščiti tako vas kot nas, da se držimo dogovorjenih rokov in plačila.

Potrebujete pomoč?

Če potrebujete nasvet ali ponudbo, izpolnite spodnji obrazec, nam pišite ali nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.

 
+386 (0)51 342 981 – Jure

+386 (0)40 334 016 – Tina
 

info@spraznignezdo.si

Potrebujete več informacij?

Napišite sporočilo ali oddajte povpraševanje