Najina zgodba

Najina zgodba

Kako sta prišla do ideje SprazniGnezdo?

To je vprašanje, ki ga slišimo skoraj na vsakem ogledu 😊.

Sva Tina in Jure.

Jaz sem univerzitetna diplomirana pravnica s svojo nepremičninsko agencijo, ki jo vodim že 14 let. Jure se je po 15 letih dela v avtomobilski industriji z ukvarjanjem visoke industrijske tehnologije, robotike in strojnega vida odločil za korak v drugo, samostojno smer.

V svojem poslu sem se večkrat srečala s prepolnimi stanovanji in ugotovila, da se taka nepremičnina težje proda ali odda, kot prazna. Ljudje si lažje vizualizirajo, če v njej ni preveč stvari.  In tu je nastal izziv. Kdo bi lahko to izpraznil? Ker ponudnikov take storitve v Sloveniji nisem našla, sva se z Juretom odločila, da poskusiva sama ustanoviti podjetje, ki bi to storitev ponujalo. Od nekdaj sva sodelovala tudi v dobrodelnih zadevah in ko sva ugotovila, da lahko to dvoje lepo poveževa skupaj, je nastalo podjetje Sprazni gnezdo.

 

Na začetku smo opravljali storitev bolj priložnostno, leta 2023 pa sva se po lepih in dobrih izkušnjah odločila, da je čas da podjetje dvigneva na nov nivo in ga predstaviva širši publiki. S pomočjo ekipe, ki sva jo ustvarila ob sebi in najinega trdega dela ter viziji po boljšem in večjem, sva vstopila na slovenski trg, kjer ponujava storitev praznjenja nepremičnin z roko v roki z dobrodelnostjo in ponovno uporabo.

Zdaj naša ekipa šteje 8 pridnih fantov, ki se lotijo še tako težkih izzivov.

Največ veselja ob vsem tem, pa nama ponudijo ljudje, ki prejmejo podarjene stvari in so za to neizmerno veseli in hvaležni.

Vesela sva, da s svojim delom lahko tudi pomagava drugim, hkrati pa želiva svojo dejavnost ohraniti na visokem nivoju odzivnosti, zaupanju in profesionalnosti do dela in strank.

Naj zaključim z motom našega podjetja: Mi vam vrnemo vaš prostor.

Tina & Jure